Werken ze echt? 

Yessss ze werken echt! Ons leven in en om huis is het afgelopen jaar zoveel verbeterd op het gebied van gezondheid en welzijn. Ons huis is ook veiliger geworden voor onze kinderen. Ik leef bewuster, ben meer in balans en ben enorm gegroeid als persoon. Bovendien is mijn energieniveau en zelfvertrouwen nog nooit zo hoog geweest als de laatste periode. Ik ben nog elke dag dankbaar voor deze flesjes, magie in een flesje zo durf ik het wel te noemen.

 

Mag ik de oliën gebruiken bij mijn kinderen? 

Absoluut!

Ik was trouwens pas echt overtuigd van de krachten van de oliën toen ik ze begon in te zetten bij mijn jongste zoontje. Ik geef nog steeds borstvoeding en ons zoontje kwam na 18 maanden nog steeds om de twee uur wakker.. Ik hou van onze knusse momentjes samen maar ik was écht op.. Vanaf ik lavendel begon in te zetten in z'n kamertje sliep hij plots meteen de klok rond (niet te geloven toch?) Wij deden natuurlijk ook de test en stopte een aantal dagen met de oliën, diffuser ging snel terug aan en sindsdien hebben wij allemaal een diffuser op onze kamer die élke avond aanstaat.

 

Essentiële oliën zijn zo’n fijn middel voor kinderen.


Veel van de essentiele olien van Young Living zijn geschikt voor het gebruik bij kinderen mits je rekening houdt met de verdunning.

Young Living heeft momenteel zelfs een speciale KIDS collection op de markt gebracht.
Deze zijn reeds verdund met een draagolie en kunnen meteen bij je kinderen gebruikt worden.

Ik leer je graag hoe je de oliën op een veilige manier kunt gaan inzetten bij je kinderen. 

 

Hoe vaak en hoeveel van deze oliën mag ik gebruiken? 

 

START LOW & GO SLOW is het motto.

De oliën van Young Living zijn krachtige oliën.

In de meeste gevallen zijn 1 of 2 druppels al meer dan voldoende. Bouw je gebruik rustig op en volg je gevoel. Bij twijfel kun je altijd op het label van het betreffende flesje lezen wat de aanbevolen richtlijnen zijn.

Mijn begeleiding krijg je er ook helemaal gratis bij, samen, druppel per druppel.

 

Klinkt allemaal goed maar hoe starten met Essentiële oliën?

 

Twee opties om te starten

Ik stel voor jou een pakket op maat samen.

Je legt me uit wat je graag met de oliën wilt bereiken en ik kijk wat voor jou de best passende oliën en/of diffuser is. Ik geloof namelijk niet in een one-size-fits-all methode. Ik hou rekening met alle aspecten ook budgetgewijs, volledig vrijblijvend. 

 

Je kiest voor de starterkit.

Een zorgvuldig samengestelde kit met de 12 populairste en meest breed inzetbare oliën samen met een kwalitatieve diffuser naar keuze.

Wij zetten de oliën nog dagelijks in vanuit onze starterkit.