Over T'olea

Hi!

 

Mijn naam is Virgini en ik ben een gestructureerde chaoot met een West-Vlaamse tongval. Ondanks dat ik ben geboren en getogen aan de zee ontsnap ik graag aan de zomerse drukte en ga ik regelmatig op zoek naar rust in de natuur. 

 

Mijn sterrenbeeld is tweeling en dit zie je ook duidelijk in mijn karakter! Ik ben een wandelende yin-yang die voortdurend op zoek is naar de juiste balans in het leven. 

 

Naast mijn passie voor essentiële olie ben ik veel bezig met gezonde voeding en het naleven van een gezonde levensstijl.

 

 

Why I do what I do? My story..

In 2020 kon ook ik niet ontsnappen aan COVID en na verloop van tijd kon ik mijzelf tot een long COVID patiënt rekenen. Mijn reukzin verdween en ik besefte na verloop van tijd heel goed dat mijn zwakte eigenlijk een sterkte was. Bovendien werd ik opnieuw mama en werd het verlangen naar gezonde voeding en cosmetica als maar sterker. 

COVID dwong me om stil te staan bij mezelf, mijn gevoeligheid, mijn emoties en nodigde me ook uit om te zoeken naar een nieuwe balans. Er werd mij geadviseerd om mijn reukzin te blijven prikkelen en juist op dat moment kwam Young Living op mijn pad. Toch duurde het nog enkele maanden voordat ik uiteindelijk enkele producten in huis haalde. Hoe meer ik mij er echter in verdiepte, hoe meer ik mij verloor in de nieuwe kennis over oliën, blends en de puurheid van de producten. 

 

Wat bleek?

De oliën sloten perfect aan bij de bewuste levensstijl die ik en mijn gezin al jaren hanteerden.

Momenteel gebruiken we de oliën als slaapondersteuning, het zorgen voor een schoon (en veilig) huis, emotionele ondersteuning en persoonlijke verzorging. 


Mijn zoon ging met ondersteuning van KidScents van 2 naar 11 uur slaap per nacht.  

 

Nog elke dag ontdek ik nieuwe blends en andere voordelen van de oliën van Young Living en ik neem je graag mee in dit verhaal waarin ik je met veel plezier laat zien wat voor verschil deze heerlijke oliën voor jou kunnen maken. 

 

 

 

Als je me écht kent dan weet je dat...

  • ik al heel mijn leven een zwak heb voor alles wat lekker ruikt!
  • labels lezen (en begrijpen) mijn tweede natuur is geworden
  • je me blij kunt maken met gezellige ontspannende activiteiten
  • ik niet geloof in een one-size-fits-all aanpak
  • ik niet ga voor snel, maar wel beter
  • ik altijd de totaalsituatie bekijk
  • ik uit persoonlijke ervaring heel goed begrijp hoe het is als je gezondheid niet meewerkt.

 

"Ik help jonge vrouwen met het verbeteren van hun gezondheid door de juiste ondersteuning van essentiële oliën."

 

- Virgini -