Zelf bestellen? Zo doe je dat!

 

Inmiddels ben je wel overtuigd van al die goedheid van essentiële oliën, maar hoe start je dan precies?

Goede vraag!

Ik raad twee opties aan. Je legt me uit wat je graag met de oliën wilt bereiken en ik kijk wat voor jou de best passende oliën en/of diffuser is. Ik geloof namelijk niet in een one-size-fits-all methode. Ik hou rekening met alle aspecten ook budgetgewijs, volledig vrijblijvend.. Of je kiest voor de starterskit. Deze kit is speciaal ontworpen om jou de eerste stappen te laten zetten met maximum resultaat. Kies je voor een olie-kit, dan krijg je er bovendien gratis een diffuser bij. Win-win!

Maak je een GRATIS membership account aan, dan geniet je daarna ook nog eens van 24% korting op jouw bestelling(en). 

Ik bied daarnaast de ondersteuning op maat die jij nodig hebt. 

 

Bestel je liever rechtstreeks bij mij of in de webshop?
Sla deze stappen dan over. Neem gerust contact op met mij via onderstaand formulier.

Laten we beginnen!

01. 

Klik HIER om je aan te melden aan de hand van enkele simpele stappen. Meld je je GRATIS aan als Brand Partner? Dan krijg je vanaf nu altijd 24% korting! No strings attached

02.

Eerst maak je een (gratis) profiel aan. Sla de Starter Kits over. Vink NEE aan bij Essential Rewards en ga verder zonder Starter Kit.

03.

Vul nu je gegevens verder in en maak een wachtwoord en PIN aan. Kies voor 'particulier' en ga akkoord met de voorwaarden. Zorg ervoor dat mijn ID 37571589 ALTIJD ingevuld is bij sponsor & enroller zodat ik (je kan nl. niet meer veranderen van coach nadien) je de juiste ondersteuning kan bieden tijdens deze reis! 

03.1

Kies optioneel nu de producten die je wil aankopen. Kies uit verschillende Starter Kits en vul verder aan. 

04.

Kies je voor een Essential Rewards Order dan kies je voor de bonussen van het Young Living loyaliteitsprogramma. Bij elke aankoop word je beloond. Zo geniet je bijvoorbeeld van 10-25% punten die je kunt gebruiken om te shoppen en je geniet ook van goedkopere levering. Op deze manier krijg je bijvoorbeeld al 10% aan punten op je eerste bestelling. 

Klik op 'Essential Rewards' in jouw account. In de catalogus die opent kun je kiezen uit producten. Bewaar deze bij maandelijke bestelling onderaan de pagina. Kies vervolgens voor 'standaard levering', de dag van verzenden en voeg je betaalmethode toe. Je kan betalen met Visa, Mastercard en Paypal. Sla nu op. 

04.1

Kies je voor een One Time Order dan kies je voor de klassieke eenmalige levering. Klik hiervoor op 'eenmalige bestelling' en kies jouw producten uit de catalogus. Voeg toe aan je mandje, kies voor 'betaling' en 'standaard levering'. Betaal met Visa, Mastercard of Paypal 

05.

Ready! In je e-mail ontvang je een bevestiging en alle verzendinformatie over jouw pakje. 

 

En nu?

 

Check je mail

In je e-mail inbox zal je vanaf nu alle nodige informatie ontvangen over je bestelling en specifieke aanbiedingen van Young Living. 
Heb je een vraag? Stuur me dan een berichtje per mail of contacteer me op Instagram.

Ik help je graag verder op weg.

 

Onze community

Samen leren over het gebruik van de oliën, nieuwtjes delen of gewoon een vraag stellen? Klik HIER om lid te worden van onze community. 

Lukt het jou niet om zelf te bestellen of bestel je liever direct aan mij? Neem dan gerust contact op en dan kijken we samen verder wat er het beste past bij jou.